Antonio’s

Adress: Borgmästarekajen 34A, 371 34 Karlskrona Visa karta

Adress: Borgmästarekajen 34A, 371 34 Karlskrona

Restaurangen “Antonio’s” i Karlskrona styr tillfälligt om verksamheten och lanserar ​“Antonio’s Hemma”.
Från och med imorgon och fram till jul kommer Antonio’s pausa möjligheten att komma och äta  i restaurangen. Detta med respekt för de restriktioner som träder i kraft den 24 november och i  första läget gäller under en månad. Istället satsar de stort på nya konceptet “Antonio’s Hemma”  som erbjuder avhämtning, utkörning och en “restaurangkasse” som  levereras till fyra olika platser runt om i kommunen.  Läs mer via hemsidan nedan.

Kärleken till Karlskrona och Italien har format pärlan Antonio’s – en plats där människor möts och inspireras – mathantverk – goda drycker – napolitansk pizza – färsk pasta – och utsökta rätter från det väldoftande italienska köket.

 

Antonio’s ligger precis intill Borgmästarefjärden i Karlskrona med idyllisk utsikt över skärgården. Med läge mitt i centrum är det gångavstånd till Centralstationen och Trossös parkeringsplatser samt shopping och sevärdheter. Strandpromenadens gång- och cykelvägar gör det smidigt att nå restaurangen även till fots eller med cykel.

Interiören är influerad av nordisk och italiensk design med material och färgval som reflekterar det sjönära läget. Dukningen passar alla tänkbara tillfällen med allt från sköna platser i baren, där du som gäst kan överblicka det öppna köket, till det stora "community table" för trevliga middagar. Lokalen har imponerande panoramaglas med fantastisk utsikt över skärgården och sommartid erbjuds en stor inglasad uteservering på strandpromenaden. Fasadens glaspartier kan dessutom öppnas på ett unikt sätt så inne- och utemiljön flyter samman. De erbjuder även glass från Gelato Factory Karlskrona.

Bordsbokning via hemsidan - se länk nedan.

Visa mer

Om denna aktivitet

Telefonnummer
+46 763-17 25 24
Build: 2021-06-14 17:38:03, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-5748.cbischannel-373.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails