Badplats - Kristianopel

Adress: Kristianopel Fågelmara Visa karta

Adress: Kristianopel Fågelmara

I den mysiga byn Kristianopel finns två badplatser,

Vid piren i Kristianopels gästhamn finns en badplats som brukar benämnas utsidan. På utsidan är det lite kallare men härligt friskt vatten, sandbotten och fantastisk utsikt. Här är det skönt att bara ligga och titta på segelbåtarna som tuffar in och ut ur hamnen.

I viken finns den större badplatsen med två mindre badbryggor i trä och en större i cement. Här finns också en större strand för de små och gräsområden för lek och spel. Insidan har inte lika klart vatten men här är det varmare och med badbryggorna så passar det bättre för de lite mindre. Här finns gott om plats att bygga många sandslott!

- Bryggor
- WC
- Grillplats
- Strand

Badplatsen kontrolleras flera gånger varje säsong av Karlskrona kommunen. Klicka gärna på länken nedan för att visa aktuella värden och vattentemperatur via Havs- & Vatten-myndighetens hemsida.

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell

Hotell Angöringen

Avstånd: 25,3 km
På bara några minuter tar du dig in till Karlskrona centrum och arena Rosenholm från detta prisvärda hotell med lugnt och avskilt läge.
Hotell

Clarion Collection Hotel Carlscrona

Avstånd: 29,6 km
Clarion Collection Hotel Carlscrona är ett fantastiskt hotell beläget intill havet och bara 5 minuter från järnvägsstationen. Du kommer verkligen inte att bli hungrig på hotellet med både gratis eftermiddagsfika och en kvällsmåltid som serveras varje dag.
Stuga

Sandhamn Marine Fiskarstuga

Avstånd: 21 km
Hyr en av våra fiskarstugor med brygga framför. Stugorna är avsedda för 2-4 personer och utrustade med trinett med spis, kylskåp och diskho samt dusch och toalett.
Build: 2020-03-31 12:59:26, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-5748.cbischannel-373.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails