Världsarvet Karlskrona - Guidetur i mobilen

Visa karta

Gratis guidetur direkt i din smart-phone! Världsarvet Karlskrona förmedlar levande berättelser som du kan lyssna på eller läsa när du är i Karlskrona.

Applikationen finns enkelt att ladda ner i appbutik som är kopplad till din telefon (Google Play eller App Store).
Världsarvet Karlskrona tar med dig på en tur I Karlskrona som berättar om de byggnaderna som är av särskild vikt. Till de 21 stycken olika byggnaderna finns det information tillgängligt både i textformat och direkt i örat med ljud. Bilder finns för att öka igenkänningsfaktorn av de byggnader som världsarvet består av!

De fantastiska rösterna är inspelade av Katarina Ewerlöf och Uno Magnusson som tar er igenom Karlskrona.

Applikationen är helt gratis att hämta hem och länkar till nerladdning går att hitta längre ner på denna sida.
Språken som finns tillgängliga är svenska, engelska, och polska.

Så ta chansen att upptäcka världsarvet på egen hand!

Visa mer
Hotell

Hotell Conrad

Avstånd: 463 meter
Välkommen till Hotell Conrad, ett charmigt och familjärt hotell mitt i Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.
Hotell

Hotell Siesta

Avstånd: 333 meter
Bo mitt i City, mysigt, prisvärt, familjärt. Upplev en god frukostbuffé med nybakta frallor från bageriet i huset. Havet ligger ett stenkast från hotellet, men shopping, mat & musik finns direkt utanför.
Hotell

Hotell Aston

Avstånd: 344 meter
Välkommen till Hotell Aston, ett genuint litet hotell med marin karaktär mitt i Örlogstaden Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.
Build: 2020-03-31 12:59:26, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-5748.cbischannel-373.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails