Guidade turer - Kulturkompaniet

Adress: Björkholmsplan 7, 371 36 Karlskrona Visa karta

Adress: Björkholmsplan 7, 371 36 Karlskrona

Kulturkompaniets verksamhetsfältet är brett men på alla områden alltid inriktat mot kulturhistorian.

Kulturkompaniet i Blekinge är ett företag och nätverk som arbetar med tjänster inom kultur- och besöksnäringen. Verksamhetsfältet är brett, men på alla områden alltid inriktat mot kulturhistorian. Kulturkompaniet i Blekinge har ett mycket stort och högkvalitativt utbud av stadsvandringar, dramatiserade stadsvandringar, föredrag, guidningar och kulturhistoriska exkursioner i Världsarvet Karlskrona och i Blekinge.

Datum för de olika guidade turerna hittar du under "evenemang".
För mer information om respektive paket se företagets egen hemsida!

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell

Hotell Siesta

Avstånd: 669 meter
Bo mitt i City, mysigt, prisvärt, familjärt. Upplev en god frukostbuffé med nybakta frallor från bageriet i huset. Havet ligger ett stenkast från hotellet, men shopping, mat & musik finns direkt utanför.
Hotell

Hotell Conrad

Avstånd: 725 meter
Välkommen till Hotell Conrad, ett charmigt och familjärt hotell mitt i Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.
Hotell

Hotell Aston

Avstånd: 610 meter
Välkommen till Hotell Aston, ett genuint litet hotell med marin karaktär mitt i Örlogstaden Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.
Build: 2020-01-28 13:17:32, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-5748.cbischannel-373 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails