Guidad tur - Karlskrona på 90 minuter

Adress: Stortorget 2, 371 34 Karlskrona Visa karta

Adress: Stortorget 2, 371 34 Karlskrona

Myter och sanningar – upptäck Karlskronas kända och okända ”hemligheter” på denna stadsvandring i världsarvet.

Tillsammans med en av Karlskrona Turistbyrås duktiga guider besöks Karlskronas mest kända och unika platser.

Reguljära turer erbjuds under sommarsäsongen, se länk nedan, men det finns möjlighet att beställa turerna som en privat guidetur genom Karlskrona Turistbyrå, tel: 0455-30 34 90, övriga året.

Visa mer
Hotell

Hotell Aston

Avstånd: 340 meter
Välkommen till Hotell Aston, ett genuint litet hotell med marin karaktär mitt i Örlogstaden Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.
Hotell

Hotell Siesta

Avstånd: 317 meter
Bo mitt i City, mysigt, prisvärt, familjärt. Upplev en god frukostbuffé med nybakta frallor från bageriet i huset. Havet ligger ett stenkast från hotellet, men shopping, mat & musik finns direkt utanför.
Hotell

Hotell Conrad

Avstånd: 470 meter
Välkommen till Hotell Conrad, ett charmigt och familjärt hotell mitt i Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.
Build: 2020-05-28 15:22:22, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-5748.cbischannel-373.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails