Laddstationer för elbilar i Karlskrona

Visa karta

På följande platser i Karlskrona centrum finns laddare för elbilar:
* Konstapelsgatan 26
* Kyrkogatan 17
Kronans parkeringshus, Parkgatan 5
Urmakaren parkeringshus, Norra Smedjegatan 19
Åhlens parkeringshus, Urmakaregränd 3
* Scandic Hotel, Skeppsgossegatan
Landbron 1 (Tesla)
* Handelshamnen, Östra Hamngatan 11
* Ruthensparre, Östra Hamngatan 28
* Badhuset, Nya Skeppsbrogatan
* Skeppsbrokajen

Utanför centrum:
* NKT Arena, Rosenholm, Arenavägen 19
Mc Donald, Vedebygatan 3

* Driftas av Affärsverken: Att ladda din elbil via dessa laddstationer kostar kostar 3 kr/kWh, och då ingår parkeringsavgiften. För de semisnabba laddarna behöver du egen sladd för att kunna ladda. För att starta laddningen behöver du en app, antingen Parkera i Karlskrona eller GreenCharge Infra.

Hitta gps-koordinator via länken nedan.

Visa mer
Hotell

Hotell Aston

Avstånd: 280 meter
Välkommen till Hotell Aston, ett genuint litet hotell med marin karaktär mitt i Örlogstaden Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.
Hotell

Hotell Conrad

Avstånd: 515 meter
Välkommen till Hotell Conrad, ett charmigt och familjärt hotell mitt i Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.
Hotell

Hotell Siesta

Avstånd: 114 meter
Bo mitt i City, mysigt, prisvärt, familjärt. Upplev en god frukostbuffé med nybakta frallor från bageriet i huset. Havet ligger ett stenkast från hotellet, men shopping, mat & musik finns direkt utanför.
Build: 2020-06-03 09:10:04, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-5748.cbischannel-373.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails