Smoke BBQ & BAR

Adress: Landbron 1B, 371 33 Karlskrona Visa karta

Adress: Landbron 1B, 371 33 Karlskrona

Den amerikanska södern rakt till den svenska södern!

BBQ är en tillagningsmetod där man använder indirekt värme och rök för att tillaga kött under lång tid. Namnet barbeque tros härstamma ifrån ordet “barbacoa” som på indianspråk i Karibien stod för “helig eldgrop”. Idag ser vi BBQ som något av det mest amerikanska som finns och nästan alla delstater har sin specifika stil.

Menyn kombinerar långsamt rökta BBQ-klassiker och fantastiska tillbehör från den amerikanska södern med rätter helt ifrån växtriket och havet. Lokala ingredienser används när det är möjligt, hela vägen ner till det lokala eken från närområdet som Smoke röker deras kött med i det anpassade Rök från J&R Manufacturing.

Varje dag röks nytt kött!

Visa mer
Hotell

Hotell Aston

Avstånd: 311 meter
Välkommen till Hotell Aston, ett genuint litet hotell med marin karaktär mitt i Örlogstaden Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.
Hotell

Clarion Collection Hotel Carlscrona

Avstånd: 341 meter
Clarion Collection Hotel Carlscrona är ett fantastiskt hotell beläget intill havet och bara 5 minuter från järnvägsstationen. Du kommer verkligen inte att bli hungrig på hotellet med både gratis eftermiddagsfika och en kvällsmåltid som serveras varje dag.
Hotell

Hotell Conrad

Avstånd: 47 meter
Välkommen till Hotell Conrad, ett charmigt och familjärt hotell mitt i Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.
Build: 2020-02-21 20:00:30, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-5748.cbischannel-373.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails