Livemusik på Fox

Livemusik på Fox

Datum: Fre 5 jan 2018 - lör 27 jan 2018
Kategori: Evenemang, Konsert & Musik
Arena/plats: The Fox and Anchor

Vi är en genuin, engelsk pub mitt i centrala Karlskrona. Hos oss hittar du alltid ett stort sortiment av öl och whisky, god mat och en mysig miljö. Vilket år vi har haft! Massor av härlig livemusik har passerat vår lilla scen under 2017.

5 & 6 / 1
Herr Nilssons är en coverduo som utgår från Norrköping. De spelar och underhåller på krogar, privatfester, bröllop, firmafester och alla andra möjliga och omöjliga evenemang. Vi levererar allt från de senaste hitsen till gamla klassiker som aldrig går ur tiden.

12 & 13 / 1
No ties är ett coverband från Kalmar som spelar flitigt i Sydsverige. Tack vare deras bredd och erfarenhet så spelar vi på alla tillställningar, allt från företagsgig, afterbeach / ski till bröllop och MC-fester.

19 & 20 / 1
Vertigo är det perfekta coverbandet för ditt bröllop, fest eller annan tillställning. Vi är ett glatt sällskap som gör allt för att DU ska få en bra musikupplevelse. Vi är ett femmannaband med sättningen sång, gitarr, bas, piano och trummor.

26 & 27 / 1
Jimmie Rudolfsson, Jimmie & Pelle. På fredagen lirar Jimmie Rudolfsson solo gig på Foxen och på lördagen hänger Pelle på sig gitarren och så kör de duo ihop. Välkomna!

Kontaktinformation
E-post:  torbjorn@matkonsult.nu

Länkar
Webbsida:  http://www.foxandanchor.se/live/

Dela:

Stäng
;