Konsert - Sunset Serenaders

Område: Karlskrona
Arena/Plats:
Kategori: Evenemang, Konsert & Musik

Sunset Serenaders har specialiserat sig på musik från 20/30-talets Amerika. Musiken är en salig blandning av Blues, Evergreens och virtuost musikaliskt glädjesväng.

En helkväll med förbudstidspop i Al Capone och Boardwalk Empires anda. Kupolsalen på vackra Skärva Herrgård med utsikt över Karlskronas skärgård förvandlas för en kväll till lönnkrog i 30-talets Chicago.
När Sunset Serenaders, anförda av Robert Spångs tidstypiska och stilrena retrosång, äntrar scenen bjuds ett pärlband av svängig, varm och yster förbudstidspop med massor av stämsång. Kom och låt dig hänföras över att mer kända låtar än man anar har överlevt från denna epok. Musiken framförs på tidstypiska instrument: Steelguitar, Orkestergitarr och ståbas. Tänk tidiga ljudfilmer, Broadwayshower, blues på knastriga 78-varvare mm…och lägger man därtill Mills Brothers-doftande stämsång så förstår man varför trion kallas ”världsklass” och får återkommande stående ovationer.

Vi på Skärva Herrgård är glada att kunna erbjuda en helkväll med denna konstellation. Välkommen till en fantastisk musikalisk upplevelse!
"med en stilkänsla och skön timing gör dom musik som går rätt in i hjärtat... (Jönköpingsposten)

Biljetter säljs på Karlskrona Turistbyrån, samt online via Nortic. se länk

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 455-144 37
E-post
[email protected]

Länkar


Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Blekinges och Karlskronas officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter