Sköna Karlskrona - Ren Kärlek

Område: Karlskrona
Arena/Plats: Stortorget Karlskrona
Kategori: Evenemang, Öppet Hus
Datum: Fredag 24 maj 2019

Alla önskar sig en stad fri från skräp!

Stadsbudskåren arrangerar ”Sköna Karlskrona” för första gången.
Man vill åstadkomma en attitydförändring och medvetenhet att om vi alla hjälps åt kan vi få just en stad/kommun fri från skräp.

Boka in fredagen den 24/5 kl. 10-12 och hjälp till att städa. Politiker, chefer i kommunen, företag, stadsbud, stadsvärdar och allmänheten kommer att delta i den allmänna städdagen med "skräpplockartävling" som man hoppas skall rena staden inför kommande turistsäsong.

Samarbete med Karlskrona kommun, Cityfastighetsägarna Karlskrona City, BLT, Karlskrona Stadsvärdar och Rotary Rosenbom. Mer information kommer.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
24 Maj
Fredag 24 maj 2019 10:00 - 12:00 Stortorget Karlskrona

Kontaktinformation

Arrangör e-post
[email protected]

Länkar

Hotell

Scandic Karlskrona

Avstånd: 533 meter
Hotellet har ett centralt läge vid Fisktorget i Karlskrona centrum. Från hotellet har du nära till allt som världsarvsstaden har att erbjuda. Spännande aktiviteter, kulturella sevärdheter och annat kul för hela familjen ligger bara ett stenkast från hotellet.
Hotell

Hotell Aston

Avstånd: 196 meter
Välkommen till Hotell Aston, ett genuint litet hotell med marin karaktär mitt i Örlogstaden Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.
Hotell

Hotell Conrad

Avstånd: 407 meter
Välkommen till Hotell Conrad, ett charmigt och familjärt hotell mitt i Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.

I närheten av


Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Blekinges och Karlskronas officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter