Ayurveda beauty tips

Område: Karlskrona
Arena/Plats: NATHA Yogacenter
Kategori: Evenemang, Hälsa, Kurs
Datum: Fredag 26 apr 2019

Man kommer att tillbringa en skön, avslappnande och inspirerande fredagsmys, med Facial Yoga, ayurveda beauty tips, ayurveda ansiktsbehandling, ekologisk fika och lite överraskningar

Georgiana Danet från NATHA Yogacenter, som har 30 års erfarenhet inom området Yoga, samt ayurveda, kommer att ta hand om Dig.
Hon kommer att träna Dig i Ansiktsyoga för att bibehålla ett fräscht ansikte oavsett ålder. Hon vägleder Dig också i integral yoga med mjuka och lugna övningar som hjälper dig att slappna av på djupet. För att sen fördjupa upplevelsen ytterligare kommer man att avrunda yogapasset med en kort lugnande och upplyftande mindful meditation.
Georgiana kommer också bjuda på några enkla tips från Ayurvedan inom kost och näring, samt en näringsgivande, fuktgivande, föryngrande, antioxidant ayurveda ansiktsmask.
Ni är hjärtligt välkomna!
OBS! Begränsat antal platser. Först till kvarn! Förnamälan krävs!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
26 Apr
Fredag 26 apr 2019 16:30 - 18:30 NATHA Yogacenter

Kontaktinformation

E-post
[email protected]
Arrangör e-post
[email protected]

Länkar

Hotell

Hotell Conrad

Avstånd: 209 meter
Välkommen till Hotell Conrad, ett charmigt och familjärt hotell mitt i Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.
Hotell

Scandic Karlskrona

Avstånd: 434 meter
Hotellet har ett centralt läge vid Fisktorget i Karlskrona centrum. Från hotellet har du nära till allt som världsarvsstaden har att erbjuda. Spännande aktiviteter, kulturella sevärdheter och annat kul för hela familjen ligger bara ett stenkast från hotellet.
Hotell

Hotell Aston

Avstånd: 361 meter
Välkommen till Hotell Aston, ett genuint litet hotell med marin karaktär mitt i Örlogstaden Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.

I närheten av


Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Blekinges och Karlskronas officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter