Bok & Hav

Område: Karlskrona
Arena/Plats:
Kategori: Evenemang, Föredrag
Datum: Fredag 10 maj 2019 - söndag 12 maj 2019

I maj varje år blir världsarvet, Örlogsstaden Karlskrona och flertalet spännande miljöer i Blekinge, en mötesplats för all världens författare. I vackra lokaler möter poeter, filosofer, forskare och politiska aktivister allmänheten i givande samtal och debatter.

Bok och hav – Karlskronas internationella litteraturfestival hölls första gången år 2017 initierad av författaren Katarina Mazetti. Den blev en omedelbar succé, lovordad av de medverkande, älskad av publiken – en mötesplats för det talade ordet och det idla örat. Festivalen pågår i spännande miljöer och lokaler, är öppen för alla och besökare kan välja mellan olika entrémöjligheter. De olika programpunkterna sker på svenska, engelska eller andra nordiska språk.

I 2019 års upplaga, den tredje i ordningen erbjuder vi författarsamtal, uppläsningar och musik som ger nya perspektiv på både Bok och Hav – i den vidaste bemärkelse.
En av författarna i år är Klaus-Jürgen Lietke.
Liedtke är främst känd som översättare men är just nu högaktuell som redaktör för praktverket Die Ostsee - Berichte und Geschichten aus 2000 Jahren, Östersjön- rapporter och berättelser genom 2000 år.

Evenemanget Bok & Hav äger rum den 10 - 12 maj. Information om tid och plats meddelas senare.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
10 Maj
Fredag 10 maj 2019  
11 Maj
Lördag 11 maj 2019  
12 Maj
Söndag 12 maj 2019  

Kontaktinformation

Länkar


Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Blekinges och Karlskronas officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter