Poetiskt och virtuost - Fredrikskyrkan

Område: Karlskrona
Arena/Plats: Fredrikskyrkan
Kategori: Evenemang, Konsert & Musik, Kyrkliga evenemang
Datum: Söndag 17 nov 2019

Poetiskt och virtuost Diana Klinton, piano

Efter att ha diplomerats vid Moskvas Statliga Musikkonservatorium och Royal College i London har den ukrainska superpianisten Dinara Klinton erövrat ett flertal priser vid prestigefyllda internationella pianotävlingar. Utöver sina framträdanden vid berömda festivaler, TV-konserter m.m. har hon enhälligt hyllats för sina CD-inspelningar av Liszts transcendentala etyder och Chopins verk, framförda på tidstrogna instrument.

Pris för medlemmar 150 SEK
Pris för icke medlemmar 200 SEK
Biljetter säljes på Karlskrona turistbyrå och i Fredrikskyrkan

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
17 Nov
Söndag 17 nov 2019 16:00 Fredrikskyrkan

Länkar

Hotell

Hotell Conrad

Avstånd: 461 meter
Välkommen till Hotell Conrad, ett charmigt och familjärt hotell mitt i Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.
Hotell

Scandic Karlskrona

Avstånd: 622 meter
Hotellet har ett centralt läge vid Fisktorget i Karlskrona centrum. Från hotellet har du nära till allt som världsarvsstaden har att erbjuda. Spännande aktiviteter, kulturella sevärdheter och annat kul för hela familjen ligger bara ett stenkast från hotellet.
Hotell

Hotell Aston

Avstånd: 281 meter
Välkommen till Hotell Aston, ett genuint litet hotell med marin karaktär mitt i Örlogstaden Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.

I närheten av


Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Blekinges och Karlskronas officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter