Karlskrona Vinfestival

Område: Karlskrona
Arena/Plats: Dockside Karlskrona
Kategori: Evenemang, Festivaler, Mat- & dryckeskultur, [...]
Datum: Fredag 26 apr 2019 - lördag 27 apr 2019

Den 26-27 april blir det vinfestival på Dockside. Prova nya och gamla viner, prata med utställare och träffa producenter. En festival med doft och smak för alla vinintresserade!

Karlskrona Vinfestival har flertalet utställare och producenter, vin från alla världens hörn och vinvänlig mat. Idén är att alla, nyfikna nybörjare till erfarna vinprovare ska kunna hitta något intressant, smaka och uppleva viner. Men också kunna träffa utställare och andra vinintresserade och prata vin. Köket på Rost & vin håller öppet med en meny anpassad för festivalen och man kan snabbt och lätt beställa något att äta i baren.

Utställare kommer finnas på båda våningsplanen på Dockside. Nedre våningen kommer även ha ett antal bord att sitta vid. Baren hittar ni på nedre våningen och där finns både dryckeshäften, mat och annan dryck till beställning. Spottkoppar finns att tillgå för den som vill och både uppe och nere finns även vattenstationer att skölja glas och gom med.
Biljetter:Festivalen är uppdelad på två pass, fredag den 26 april mellan 17-22 eller lördag 27 april mellan kl 16-20.30.
Efter lördagens pass kan man även anmäla sig till middag tillsammans med utställare och producenter på restaurang Sjörök. Hur går det till? Först köper man en entrébiljett via biljettlänken, välj det pass du är vill gå på och lägg eventuellt till smakhäfte. Gå sen till kassan och betala. När du kommer till festivalen får du dina beställda smakhäften i entrén samtidigt som du visar din biljett i mobilen.

Dryckeshäften finns att köpa för 100, 200 kr. Varje dryckeshäfte innehåller flera valörer man använder för att betala sitt smakprov. Alla smakprover är 5 cl, priset varierar beroende på vinets kvalitet och pris. Dryckeshäften finns som förköp i biljettshoppen men kan också köpas på plats i entrén och baren.
Förköp rekommenderas då det minskar köer vid entrén.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
26 Apr
Fredag 26 apr 2019 17:00 - 22:00 Dockside Karlskrona
27 Apr
Lördag 27 apr 2019 17:00 - 22:00 Dockside Karlskrona

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 730 34 38 20
E-post
[email protected]

Länkar

Hotell

Clarion Collection Hotel Carlscrona

Avstånd: 80 meter
På Clarion Collection Hotel Carlscrona bor du i en mysig miljö inspirerad av Karlskrona stad och dess spännande historia. Hotellet är präglat av ett personligt bemötande och en varm känsla av att komma hem.
Hotell

Hotell Aston

Avstånd: 662 meter
Välkommen till Hotell Aston, ett genuint litet hotell med marin karaktär mitt i Örlogstaden Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.
Hotell

Hotell Conrad

Avstånd: 417 meter
Välkommen till Hotell Conrad, ett charmigt och familjärt hotell mitt i Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.

I närheten av

Tågstation
  • Järnvägsstation,
Turistinformation
  • Turistbyrå,
Stad
  • Centrum / Stortorget,
Färja
  • Stena Line Terminal,
Flygplats
  • Ronneby Flygplats,

Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Blekinges och Karlskronas officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter