INSTÄLLT - Edvard Tulanes fantastiska resa med Thales Teater

Kategori: Evenemang, Barn & Familj, Teater & Nöje, [...]
Datum: Onsdag 20 feb 2019

Edward är en bortskämd och uttråkad porslinskanin. Han lever i en skyddad tillvaro i en fin barnkammare och älskas innerligt av den 10-åriga Abilene.

Men själv vet han inte vad kärlek är. Till den dag då han faller överbord från en stor båt och hamnar i dyn på havsbottnen. Det blir början på hans livs resa. En resa fylld av nya erfarenheter och nya förunderliga känslor som sorg, hopplöshet och glädje. Och kärlek. Gradvis börjar Edward att lyssna till andra människor och upptäcker så småningom att han har ett eget litet hjärta som bultar därinne i porslinskroppen.

Edward Tulanes fantastiska resa är en föreställning om förmågan att känna kärlek. Om att växa som människa genom erfarenheter av
livets mörkare sidor. Om nödvändigheten av att leva livet fullt ut för att kunna bli riktigt levande. Baserad på Kate Di Camillos barnbok ”The Miraculous Journey of Edward Tulane”.

För barn 6-12 år.
Fri entré, biljett hämtas på Stadsbibliotekets barnavdelning
Biljettsläpp: 13 februari

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
20 Feb
Onsdag 20 feb 2019 15:00 - 16:00 Karlskrona Stadsbibliotek, Hörsalen

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 455303460
E-post
[email protected]

Länkar

Hotell

Scandic Karlskrona

Avstånd: 479 meter
Hotellet har ett centralt läge vid Fisktorget i Karlskrona centrum. Från hotellet har du nära till allt som världsarvsstaden har att erbjuda. Spännande aktiviteter, kulturella sevärdheter och annat kul för hela familjen ligger bara ett stenkast från hotellet.
Hotell

Hotell Aston

Avstånd: 249 meter
Välkommen till Hotell Aston, ett genuint litet hotell med marin karaktär mitt i Örlogstaden Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.
Hotell

Hotell Conrad

Avstånd: 507 meter
Välkommen till Hotell Conrad, ett charmigt och familjärt hotell mitt i Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Ons 20 feb 2019 15:00 - 16:00 @ Karlskrona Stadsbibliotek, Hörsalen
OK

I närheten av


Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Blekinges och Karlskronas officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter