Andrew Lloyd Webber Gala

Område: Karlskrona
Kategori: Evenemang, Konsert & Musik, Teater & Nöje, [...]
Datum: Torsdag 14 mar 2019

Andrew Lloyd Webber – En av vår tids största musikalkompositörer!

En show som hyllar en av vår tids största musikalkompositörer med utdrag från storverk som The Phantom of the Opera, Cats, Jesus Christ Superstar, Evita, Sunset Boulevard, Starlight Express, Aspects of Love, Love Never Dies, Song and Dance och Requiem.

Webbers verk är fyllda av känslor och musiken har berört hjärtan över hela världen. Uppbackade av tio sångare- och dansare tar fem internationellt kända röster publiken på en emotionell berg- och dalbana innehållandes kärlek, förförelse, romantik, humor, ilska, girighet, mod, hopp och inspiration. Andrew Lloyd Webber Gala berör alla dessa känslor i en show!

Webbers fantastiska musik framförs av en 14 personer stark orkester som tillsammans med sång- och dansensemblen tar publiken på en musikalisk resa där showens alla element sammanförs.

De största hitsen från The Phantom of The Opera, Cats, Jesus Christ Superstar, Evita, Sunset Boulevard, Starlight Express, Aspects of Love, Love Never Dies, School of Rock och Song and Dance sammansluts i denna produktion med två timmar av ren musikalisk och visuell glädje.

Föreställningen är koreograferad och medregisserad av Jeanette Damant, en australiensisk koreograf som jobbat över hela världen bl.a. på Moulin Rouge och The Lido i Paris och The Sporting Club i Monte Carlo. Tillsammans med Jochen Sautter, en Parisbaserad skripta, regissör och koreograf, skapar de ett fantastiskt samarbete. För orkestreringen står Piotr Oleksiak som arrangerat och orkestrerat för musikalteaterar och konserter över hel Europa. Ljusdesign och videoprojektioner är skapade av Daniel Stryjecki, en ung, kreativ och mångsidig multimediaartist som har designat ljus och video för events med Coca Cola, Merck, Siemens, Orange, LOT_Polish Airlines, Abu Dhabi Ports m.fl. Kostymerna är designade och skapade i Paris av Rick Dijkman, kostymdesigner för Disneyland i Paris. Jochen Sautter och Derborah Saosson har tillsamans skrivit en rad olika föreställningar, bl.a. den 100:e jubileumsproduktionen av The Phantom of The Opera och den kritikerrosade nya föreställningen The Little Prince – The Musical. I denna föreställning är de konstnärliga ledare.

Samtliga artister har varit en del av London West End. Den internationella orkestern, bestående av 14 musiker från Storbritannien, Spanien, Tyskland och Polen, är speciellt sammansatt för just denna produktion för att tjäna de musikaliska och konstnärliga förväntningarna.

Föreställningens speltid: Ca 120 min (inkl. paus)
Artistensemble: 15 artister
Orkester: 14 musiker
Biljettpris: från 695 kr

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
14 Mar
Torsdag 14 mar 2019 19:30 Karlskrona Konserthusteater

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 46-280 45 00
Arrangör e-post
[email protected]

Länkar

Hotell

Hotell Conrad

Avstånd: 360 meter
Välkommen till Hotell Conrad, ett charmigt och familjärt hotell mitt i Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.
Hotell

Scandic Karlskrona

Avstånd: 443 meter
Hotellet har ett centralt läge vid Fisktorget i Karlskrona centrum. Från hotellet har du nära till allt som världsarvsstaden har att erbjuda. Spännande aktiviteter, kulturella sevärdheter och annat kul för hela familjen ligger bara ett stenkast från hotellet.
Hotell

Hotell Aston

Avstånd: 113 meter
Välkommen till Hotell Aston, ett genuint litet hotell med marin karaktär mitt i Örlogstaden Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Tor 14 mar 2019 19:30 - 19:30 @ Karlskrona Konserthusteater
OK

I närheten av


Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Blekinges och Karlskronas officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter