Teater - Tårtan - Föreställningen är inställd!!!

Område: Karlskrona
Kategori: Barn & Familj, Teater & Nöje, Evenemang
Datum: Torsdag 2 maj 2019

De tre syskonen på Sveriges knasigaste bageri är tillbaka med Sveriges mest spelglada ensemble! En sjuttiotalsklassiker med mjöl, deg, skratt och överraskningar samt en förrymd apa som heter Saba!

Tidernas kladdigaste föreställning! Frasse, Jana och Hilding lämnar sjömanslivet och blir av en slump ägare till ett bageri. Ingen av dem kan någonting om bakning men lyckligtvis vet Jana nästan hur en ugn fungerar, och så har ju den förra ägaren lämnat receptet på sin allra godaste tårta! En föreställning om att få lov att misslyckas, om att vägra bli vuxen, och om vikten av att hålla rent i sitt bageri. För både barn och nostalgiker, så lämna vuxensinnet hemma och upplev ett episkt barnprogram i händerna på en episk teatergrupp.

Biljettpris: 50 kr

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
2 Maj
Torsdag 2 maj 2019 18:00 - 18:45 Karlskrona Konserthusteater

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 455-303483
Telefonnummer (Bokning)
+46 455-303490
Arrangör e-post
[email protected]

Länkar

Hotell

Hotell Conrad

Avstånd: 360 meter
Välkommen till Hotell Conrad, ett charmigt och familjärt hotell mitt i Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.
Hotell

Hotell Aston

Avstånd: 113 meter
Välkommen till Hotell Aston, ett genuint litet hotell med marin karaktär mitt i Örlogstaden Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.
Hotell

Scandic Karlskrona

Avstånd: 443 meter
Hotellet har ett centralt läge vid Fisktorget i Karlskrona centrum. Från hotellet har du nära till allt som världsarvsstaden har att erbjuda. Spännande aktiviteter, kulturella sevärdheter och annat kul för hela familjen ligger bara ett stenkast från hotellet.

I närheten av


Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Blekinges och Karlskronas officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter