Konsert - På dejt med Jessica Andersson

Område: Karlskrona
Kategori: Evenemang, Höjdpunkt, Konsert & Musik
Datum: Lördag 6 apr 2019

Publiken kan se fram emot en intim och dynamisk kväll, full av ljuv musik och en och annan överraskning

På dejt med - Jessica Andersson är namnet på Jessica Anderssons allra första turné i eget namn, en turné som kommer ta henne och hennes band till hela 35 konserthus och teatrar runtom i Sverige! Under konserten kommer Jessica bjuda på sina favoritlåtar, omsorgsfullt arrangerade i olika kostymer och blanda musiken med ömsom humoristiska, ömsom djupdykande reflektioner över karriären och livet i stort.

Jessica Andersson har bl.a.
Medverkat i Melodifestivalen sju gånger och vunnit en av dessa med duon Fame tillsammans med Magnus Bäcklund - Fått en Guldmask för bästa kvinnliga huvudroll i musikalen Little Shop of Horrors 2008 - Skrivit den självbiografiska boken När kalla nätter plågar mig med minnen av hur det var 2009 som sålt i över 120.000 exemplar - Legat 98 veckor i sträck på Svensktoppen med låten I Did It For Love, som även blev utsedd till årets låt 2010 - Som förlängning till den självbiografiska boken släppt albumet 40.14.4 - Medverkat i sommarturnén Diggiloo i hela 13 av 16 säsonger - Varit programledare för Ensam mamma söker (TV3) i två säsonger varav den senaste kommer att sändas parallellt med denna turné, våren 2019.

BILJETTER & INFO.
Pris 495kr. Konsert med liveband 90 min, ingen paus.
Läs mer och boka på krall, du finner länken nedanför.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
6 Apr
Lördag 6 apr 2019 19:30 - 21:00 Karlskrona Konserthusteater

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 31-83 42 31
E-post
[email protected]

Länkar

Hotell

Scandic Karlskrona

Avstånd: 443 meter
Hotellet har ett centralt läge vid Fisktorget i Karlskrona centrum. Från hotellet har du nära till allt som världsarvsstaden har att erbjuda. Spännande aktiviteter, kulturella sevärdheter och annat kul för hela familjen ligger bara ett stenkast från hotellet.
Hotell

Hotell Conrad

Avstånd: 360 meter
Välkommen till Hotell Conrad, ett charmigt och familjärt hotell mitt i Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.
Hotell

Hotell Aston

Avstånd: 113 meter
Välkommen till Hotell Aston, ett genuint litet hotell med marin karaktär mitt i Örlogstaden Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 6 apr 2019 19:30 - 21:00 @ Karlskrona Konserthusteater
OK

I närheten av


Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Blekinges och Karlskronas officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter