MONEYBROTHER – akustisk turné

Område: Karlskrona
Arena/Plats: Karlskrona Konsthall
Kategori: Evenemang, Konsert & Musik
Datum: Fredag 9 nov 2018

En exklusiv kväll med Moneybrother på Karlskrona Konsthall!

Moneybrother har en given plats i den svenska rockhistorien för den eufori han injicerade i musiksverige under 2000-talet. Nu är det dags för nästa kapitel i berättelsen. Efter Så Mycket Bättre och med ett nytt album som ser dagens ljus inom kort åker nu Anders ”Moneybrother” Wendin ut på en akustisk turné i trioformat runt Sverige i höst. Med på turnén följer också den erkände fotokonstnären Jakob Felländer, som med hjälp av projektioner kommer ge showen ett starkt visuellt uttryck. Det kommer att bli intimt, men som alltid med Moneybrother, inspirerat och besjälat, nya och gamla låtar, hits och tolkningar och som publik kommer man än närmre den alltid inlevelsefulla artisten som trots otaliga spelningar i ryggen fortsätter sjunga med en debutants hunger.Biljettpris 395:- inkl. serviceavgift

Entrén öppnar 19.00
Live från scen 20.00

Karlskrona konsthall har fullständiga rättgheter.

Biljetterna går att köpa på nortic.se och Turistbyrån.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
9 Nov
Fredag 9 nov 2018 19:00 - 21:30 Karlskrona Konsthall

Kontaktinformation

Telefonnummer (Bokning)
+46 455619700
Arrangör e-post
[email protected]

Länkar

Hotell

First Hotel JA

Avstånd: 39 meter
First Hotel Ja i Karlskrona är ett fyrstjärnigt hotell bekvämt placerat i centrala Karlskrona Hotellet ligger mitt i centrum med närhet till allt du behöver precis runt hörnet. Shopping, barer, bio, gym och restauranger. Välkommen till nya First Hotel Ja i Karlskrona.
Hotell

Scandic Karlskrona

Avstånd: 319 meter
Hotell Scandic Karlskrona öppnade den 15 mars 2010. Hotellet har ett centralt läge vid vattnet på Karlskronas största ö Trossö. Från hotellet har du nära till allt som denna hamnstad har att erbjuda. Spännande aktiviteter, kulturella sevärdheter och annat kul för hela familjen ligger bara ett stenkast från hotellet.
Hotell

Hotell Aston

Avstånd: 117 meter
Välkommen till Hotell Aston, ett genuint litet hotell med marin karaktär mitt i Örlogstaden Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Fre 9 nov 2018 19:00 - 21:30 @ Karlskrona Konsthall
OK

Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Blekinges och Karlskronas officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter