Karlskrona Musikfest - Paraply Pop Up

Område: Karlskrona
Arena/Plats: Paraply Pop Up
Kategori: Evenemang, Konsert & Musik, Höjdpunkt
Datum: Fredag 31 aug 2018 - lördag 1 sep 2018

Den 31 augusti och 1 september firar Karlskrona Musikfest 10-årsjubileum. I år bjuder evenemanget på en helkväll med Ted och Kenneth Gärdestads musik på fredagen och hela fem tribute-konserter på lördagen - fyra favoriter i repris och en helt ny.

Fredag - Ted och Kenneth Gärdestad
Fredagen viks helt och hållet åt Ted och Kenneth Gärdestads fantastiska musik. Under ledning av kapellmästaren och gitarristen Christian Dannevaern Fridh samlar vi några av regionens bästa musiker och artister för en oförglömlig sommarkväll på Fisktorget.

Lördag - David Bowie, Kent, John Mayer, Pink Floyd och Amy Winehouse
Lördagkvällen bjuder musik från fem olika band eller artister. Linus Norda gjorde en fantastisk hyllning till David Bowie sommaren 2016. Oskar Askevik och Sebastian Ohlsson Lundh med vänner bjöd på det bästa av Kent 2013. Pelle Holmberg och hans band hyllade John Mayer 2015 och Christian Dannevaern Fridh gjorde med sitt band en uppskattad hyllning till Pink Floyd 2014.
I år får vi se och höra samtliga dessa igen och vi har dessutom bett Alva Boulliant plockar fram det bästa i en hyllning till Amy Winehouse.

Matpaket och garanterad sittplats:
För den som vill äta går det att boka sitt matpaket som inkluderar grilltallrik, ett glas öl/vin/cider/alkoholfritt alternativ samt garanterad sittplats för 180:-
I år serveras Grilltallrik med mango- och mozzarellasallad samt tillbehör. (Vegetariskt alternativ finns.)

Precis som de två senaste åren håller Musikfesten till på Fisktorget. Evenemanget erbjuder som vanligt försäljning av både mat och dryck. Medhavd förtäring är ej tillåten. Paraplyer och stolar får ej föras med in på området. Vid frågor eller önskemål om att sitta tillsammans med andra sällskap maila på: [email protected]
Glöm inte att ange namn på bokningen samt sällskapets storlek.

Entrén öppnar klockan 18.00 på fredagen och 17.00 på lördagen.
Biljetter och mer info på paraplyproduktion.se/biljetter

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
31 Aug
Fredag 31 aug 2018 18:00 Paraply Pop Up
1 Sep
Lördag 1 sep 2018 17:00 - 01:00 Paraply Pop Up

Länkar

Hotell

Scandic Karlskrona

Avstånd: 78 meter
Hotell Scandic Karlskrona öppnade den 15 mars 2010. Hotellet har ett centralt läge vid vattnet på Karlskronas största ö Trossö. Från hotellet har du nära till allt som denna hamnstad har att erbjuda. Spännande aktiviteter, kulturella sevärdheter och annat kul för hela familjen ligger bara ett stenkast från hotellet.
Hotell

Hotell Aston

Avstånd: 313 meter
Välkommen till Hotell Aston, ett genuint litet hotell med marin karaktär mitt i Örlogstaden Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.
Hotell

First Hotel JA

Avstånd: 282 meter
First Hotel Ja i Karlskrona är ett fyrstjärnigt hotell bekvämt placerat i centrala Karlskrona Hotellet ligger mitt i centrum med närhet till allt du behöver precis runt hörnet. Shopping, barer, bio, gym och restauranger. Välkommen till nya First Hotel Ja i Karlskrona.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Fre 31 aug 2018 18:00 - 18:00 @ Paraply Pop Up
  • Lör 1 sep 2018 17:00 - 01:00 @ Paraply Pop Up
OK

Karta

Tågstation
  • Järnvägsstation,
Turistinformation
  • Turistbyrå,
Stad
  • Centrum / Stortorget,
Sevärdhet
  • Marinmuseum,

Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Blekinges och Karlskronas officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter