Badjävlar 2017

Område: Karlskrona
Arena/Plats: Stumholmen
Kategori: Evenemang, Teater & Nöje, Övriga

Henrik Schyffert, Nour El Refai, Soran Ismail, Emma Knyckare, Johan Rheborg, David Batra & Måns Möller på standup-turné!

Åtta av landets största komiker under en och samma kväll. Det är vad publiken på åtta sommarorter kommer få uppleva när Badjävlar för åttonde året i rad åker ut på standup-turné.

Den framgångsrika sommartraditionen samlar återigen några av Sveriges främsta komiker för en helkväll med standup. I år medverkar Henrik Schyffert, Fredrik Lindström, Nour El Refai, Johan Rheborg, Emma Knyckare, David Batra, Soran Ismail och Måns Möller.

– För andra året i rad hänger jag med på Badjävlar, säger Emma Knyckare. Jag är varmare i badrocken och det skall bli så mäktigt att återigen få dela scen med några av Sveriges roligaste personer, erbjuda lite kvinnlig list bland alla dessa solbrända män och dessutom hälsa på hos Sveriges vackraste sommarstäder! Jag hoppas på skratt, nattbad och hotshots med Sveriges mest underskattade festprisse David Batra.

Fredrik Lindström, en av turnéns veteraner, berättar vad som är framgångsreceptet:
– Badjävlar har blivit som en del av mitt eget Sommar-Sverige! En viktig förklaring till framgången är nog att själva badandet aldrig gått till överdrift, vi har också ägnat oss åt annat. Som att turnera med en humor-show.
Fredrik själv deltar däremot inte i Karlskrona.

Åldersgräns - 18 år
Insläpp - 18:00
Start - 20:00
Längd - 2,5 timmar med paus.
Pris - 425 kr
Biljetter finns att köpa på Karlskrona turistbyrå, online på Ticketmaster, och direkt i entrén.

Evenemanget tar plats utomhus.
OBS! Stolar, parasoll, paraplyer, husdjur, eller matkorg får ej medtagas!
Försäljning av förtäring & dryck finns på området.

Länkar

Hotell

First Hotel Statt Karlskrona

Avstånd: 669 meter
First Hotel Statt i Karlskrona är ett av Sveriges finaste sekelskifteshotell och är idealiskt för konferenser, möten och evenemang. Hotellet ligger i hjärtat av Karlskrona med allt du behöver rätt runt hörnet.
Hotell

Arkipelag Hotel

Avstånd: 304 meter
3-stjärnigt boende – 5-stjärnig omtanke På vårt 3-stjärniga och rökfria hotell bor du bekvämt; vi har satsat på modernt, rent och skönt boende, snarare än lyx och prål. Och vi månar om dig genom vänlig och engagerad service.
Vandrarhem

Drottninggatans vandrarhem, Karlskrona

Avstånd: 541 meter
Välkommen till ett åretruntöppet vandrarhem mitt i centrum av Karlskrona. När du bor här har du tillgång till ett stort utbud av spännande miljöer som ingår i världsarvet. och gott om butiker, restauranger, sol och bad och intressanta museer med Marinmuseum i spetsen med sin nya spännande ubåtshall.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Fre 21 jul 2017 20:00 - 20:00 @ Stumholmen
OK

Karta


Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Blekinges och Karlskronas officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter