Konsert - Tommy Nilsson

Område: Karlskrona
Kategori: Evenemang, Konsert & Musik, Höjdpunkt
Datum: Fredag 17 mar 2017

Intim, lycklig och storslagen, kommer Tommy Nilsson tillbaka till publiken under 2017 med en föreställning om kärleken, livet och en försvarlig dos Rock´n roll.

Tommy Nilsson åker ut på turné med en feelgood-show som innehåller alla hans stora låtar, de fantastiska tolkningarna från “Så mycket bättre” och ett knippe nya, starka nummer med varma budskap.

I en spännande scenproduktion med Tommys berättelse och stora röst i mitten, får vi ett par timmar fyllda av humor, eftertanke och musikaliska höjdpunkter. Tommy som i oktober i år släppte singeln ”Samma människa” firar snart 40 år som artist. Hans hits har blivit riktiga svenska klassiker och han kommer att bjuda på helt ny musik men även alla Tommys ”Så mycket bättre”- tolkningar av Little Jinders, Weeping Willows, Danny Saucedos, Lisa Ekdahls, Ted Gärdestads och Jill Johnssons musik.

”Jag startade upp en resa och mognade. Jag började känna en ny tillit och ett förtroende till mitt låtskrivande och min röst. De är viktiga delar av mig, en gåva som jag älskar använda… Jag vill göra konserter idag, där folk blir underhållna samtidigt som att de ska ha hänt något inuti dem när de går hem” – Tommy Nilsson

Om Tommy Nilsson
I slutet av 70-talet rekryterades Tommy Nilsson från sin roll som sångare i bandet “Horizont” till ett franskt skivbolag där han omedelbart slog igenom nationellt med miljonsäljande album. I mitten av 80-talet flyttade han hem till Sverige och blev leadsångare i hårdrocksbandet “Easy Action” som producerade ett antal Svenska metal-hits. 1988 gick han vidare som soloartist och slog igenom på allvar i duetten “Allt som jag känner” med Tone Norum. Det blev 35 veckor på Svensktoppen, dominans på alla andra listor och en klassiker var född. Sedan följde ett decennium med ett flertal guld- och platinaskivor, bl.a. i form av Melodifestivalvinnaren “En dag”, sommarklassikern “Dina färger var blå” och den odödliga balladen “Öppna din dörr”.

Tommy Nilsson har mejslat ut en helt egen nisch i Svenskt musikliv då han som låtskrivare och sångare balanserar rockens stora gester men den intima Svenska meloditraditionen och engagerande texter.


Biljetter finns att köpa på Ticketmaster.se och på Karlskrona Turistbyrå.
Pris: 500 SEK.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
17 Mar
Fredag 17 mar 2017 19:30 Karlskrona Konserthusteater

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 455-30 34 90
E-post
visit@karlskrona.se

Länkar

Hotell

Hotell Aston

Avstånd: 113 meter
Välkommen till Hotell Aston, ett genuint litet hotell med marin karaktär mitt i Örlogstaden Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.
Hotell

First Hotel Statt Karlskrona

Avstånd: 165 meter
First Hotel Statt i Karlskrona är ett av Sveriges finaste sekelskifteshotell och är idealiskt för konferenser, möten och evenemang. Hotellet ligger i hjärtat av Karlskrona med allt du behöver rätt runt hörnet.
Hotell

First Hotel JA

Avstånd: 87 meter
First Hotel Ja i Karlskrona är ett fyrstjärnigt hotell bekvämt placerat i centrala Karlskrona Hotellet ligger mitt i centrum med närhet till allt du behöver precis runt hörnet. Shopping, barer, bio, gym och restauranger. Välkommen till nya First Hotel Ja i Karlskrona.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

 • Fre 17 mar 2017 19:30 - 00:00 @ Karlskrona Konserthusteater
OK

Karta

Tågstation
 • Järnvägsstation,
Turistinformation
 • Turistbyrå,
Stad
 • Centrum / Stortorget,
Sevärdhet
 • Marinmuseum,
Färja
 • Stena Line Terminal,
Flygplats
 • Ronneby Flygplats,
Arena eller träffpunkt
 • ABB Arena Karlskrona,

Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Blekinges och Karlskronas officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

 • • Störst utbud
 • • Säker betalning online
 • • Inga bokningsavgifter