Tomas Andersson Wij

Område: Karlskrona
Arena/Plats: Karlskrona Konsthall
Kategori: Evenemang, Konsert & Musik, Höjdpunkt
Datum: Lördag 25 mar 2017

Tomas Andersson Wij till Karlskrona

Tomas har precis spelat in den andra säsongen av "Tomas Andersson Wij spelar med" som har premiär på SVT den 21 oktober. I år gästas han av Peter LeMarc, Veronica Maggio, Timbuktu och Lars Winnerbäck.
Den 25 mars kommer Tomas till Karlskrona Konsthall.

Den 15 mars 2015 gav Tomas Andersson Wij en fantastisk Storytellerkonsert i Karlskrona Konsthall. Under hösten samma år gjorde han även fyra exklusiva konsertkvällar på Scalateatern i Stockholm. Kvällarna gick under namnet “Tomas Andersson Wij spelar med” och premiäråret gästades Tomas av Jonathan Johansson, Melissa Horn, Sofia Karlsson, Kleerup och Mauro Scocco.

Konsertkvällarna “Tomas Andersson Wij spelar med” sålde av förklarliga skäl slut på nolltid. Men de intima konserterna, där musik och samtal varvas, sändes även i efterhand på SVT och blev snabbt en tittarsuccé.

Inspelningarna av säsong två är precis klar och årets gäster är inga mindre än Peter LeMarc, Veronica Maggio, Timbuktu och Lars Winnerbäck. Först ut är konserten med Peter LeMarc, som sänds den 21 oktober klockan 22.00 i SVT1 och SVT Play.

Tomas Andersson Wijs karriär är speciell på många sätt. Tomas var från början musikjournalist och det var gitarristen och producenten Lars Halapi som upptäckte honom. Lars producerade även Tomas två första skivor.
Genombrottet kom med skivan"Ett slag för dig” och sedan dess har Andersson Wij turnerat regelbundet och med åren blivit en fantastisk liveartist.

Bland låtar signerade Tomas finns "Blues Från Sverige” och den fantastiskt vackra "So Long”.
Utöver egna plattor och låtar har Tomas skrivit låtar och texter till artister som Freddie Wadling, Totta Näslund, Helen Sjöholm och Bo Kaspers Orkester.

Den 25 mars välkomnar vi Tomas tillbaka till Karlskrona och scenen i Konsthallen.
Biljetterna släpps inom kort.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
25 Mar
Lördag 25 mar 2017 Karlskrona Konsthall

Länkar

Hotell

First Hotel Statt Karlskrona

Avstånd: 290 meter
First Hotel Statt i Karlskrona är ett av Sveriges finaste sekelskifteshotell och är idealiskt för konferenser, möten och evenemang. Hotellet ligger i hjärtat av Karlskrona med allt du behöver rätt runt hörnet.
Hotell

First Hotel JA

Avstånd: 39 meter
First Hotel Ja i Karlskrona är ett fyrstjärnigt hotell bekvämt placerat i centrala Karlskrona Hotellet ligger mitt i centrum med närhet till allt du behöver precis runt hörnet. Shopping, barer, bio, gym och restauranger. Välkommen till nya First Hotel Ja i Karlskrona.
Hotell

Hotell Aston

Avstånd: 117 meter
Välkommen till Hotell Aston, ett genuint litet hotell med marin karaktär mitt i Örlogstaden Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 25 mar 2017 00:00 - 00:00 @ Karlskrona Konsthall
OK

Karta

Tågstation
  • Järnvägsstation,
Turistinformation
  • Turistbyrå,
Stad
  • Centrum / Stortorget,
Sevärdhet
  • Marinmuseum,
Flygplats
  • Ronneby Flygplats,
Arena eller träffpunkt
  • ABB Arena Karlskrona,

Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Blekinges och Karlskronas officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter