Johann Strauss Galakonsert

Område: Karlskrona
Kategori: Evenemang, Konsert & Musik, Höjdpunkt
Datum: Måndag 30 jan 2017

Återvänd till glädjen och glamouren i 1800-talets Wien med denna sprudlande galakonsert med världskända valser, polkor och marscher av valskungen Johann Strauss.

Du kommer att få njuta av favoritmelodier som On The Beautiful blue Danube, Tales from the Vienna Woods, Radetsky March, Die Fledermaus, the Thunder and Lightning Polka och många fler.

Den kända Strauss Festival Orchestra har spelat på de mest prestigefulla konserthallar, såsom Wiens Musikverein, Het Concertgebouw, Gewandhaus Leipzig, Berliner Philharmoniker, Laeiszhalle Hamburg, Roma's Auditorium Parco della Musica, Auditorium di Milano, Teatro Real and Auditorio Nacional de Música in Madrid, Gran Teatro del Liceu, Palau de la Música och L’Auditori in Barcelona.

På deras skandinaviska turné ackompanjeras orkestern av en balletensemble, vars kvickfotade koreografi kommer att förflytta dig till de glamorösa virvlarna i en balsal i Wien.

Konsertens längd: ca 2 tim 30 min inkl paus

Priser

Ordinarie:
Parkett - 430 kr
Balkong - 410 kr

Barn/Student:
Parkett - 380 kr
Balkong - 360 kr

Pensionär:
Parkett - 400 kr
Balkong - 380 kr

Grupp (10 eller fler)
Parkett - 380 kr
Balkong - 360 kr

Biljetter går att köpa på Karlskrona Turistbyrå och online på Nortic.se.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
30 Jan
Måndag 30 jan 2017 19:30 - 22:00 Karlskrona Konserthusteater

Länkar

Hotell

Hotell Aston

Avstånd: 113 meter
Välkommen till Hotell Aston, ett genuint litet hotell med marin karaktär mitt i Örlogstaden Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.
Hotell

First Hotel Statt Karlskrona

Avstånd: 165 meter
First Hotel Statt i Karlskrona är ett av Sveriges finaste sekelskifteshotell och är idealiskt för konferenser, möten och evenemang. Hotellet ligger i hjärtat av Karlskrona med allt du behöver rätt runt hörnet.
Hotell

First Hotel JA

Avstånd: 87 meter
First Hotel Ja i Karlskrona är ett fyrstjärnigt hotell bekvämt placerat i centrala Karlskrona Hotellet ligger mitt i centrum med närhet till allt du behöver precis runt hörnet. Shopping, barer, bio, gym och restauranger. Välkommen till nya First Hotel Ja i Karlskrona.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Mån 30 jan 2017 19:30 - 22:00 @ Karlskrona Konserthusteater
OK

Karta


Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Blekinges och Karlskronas officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter