Musical Highlights 2017

Område: Karlskrona
Kategori: Evenemang, Konsert & Musik, Höjdpunkt
Datum: Söndag 26 feb 2017

De bästa musikalhitsen får du nu i en show!

2016 gjorde föreställningen succé på Konserthusteatern i Karlskrona och nu kommer den tillbaka i en ny uppdaterad version!

Utvalda musikalstjärnor framför höjdpunkterna från de mest älskade och framgångsrika musikalerna. Hits från "Kristina", "Grease", "Dirty Dancing", "Saturday Night Fever", "Elisabeth", "Lion King", "Starlight Express", "Phantom of the opera", ”West Side Story”, "Cats“ och många andra världsframgångar står på programmet. Upplev de bästa låtarna från de populäraste musikalerna i en enda show och njut av den ena favoriten efter den andra.

Alla deltagande artister tex. Nadja Jägard, Sofia Jonsson från Sverige, Kevin Weatherspoon, Daniel Dodd-Ellis och Dennis LeGree från USA, Mark Daye från Storbritanien och Sabine Neibersch från Österike har redan hänfört publiken i stora musikalproduktioner. De trollbinder med svängig koreografi och extraordinära stämmor i den underhållande musikalvärlden och för besökarna på ett kunnigt sätt genom programmet. Musikal höjdpunkter i marschtakt med starka stämmor och stor närvaro på scen.

Den som uppskattar de olika musikstilar som finns i musikalvärlden kan se fram emot att få uppleva musikalstjärnorna live under en underhållande kväll med härlig sång och kända musikalhits.

Känslosamma ballader att sjunga med till, häftiga popnummer att knäppa till och dramatiska melodier att känna till – allt på samma kväll, i en fartfylld show med äkta ”Musical highlights”.

Pris - 435 kr

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
26 Feb
Söndag 26 feb 2017 18:00 Karlskrona Konserthusteater

Länkar

Hotell

First Hotel JA

Avstånd: 87 meter
First Hotel Ja i Karlskrona är ett fyrstjärnigt hotell bekvämt placerat i centrala Karlskrona Hotellet ligger mitt i centrum med närhet till allt du behöver precis runt hörnet. Shopping, barer, bio, gym och restauranger. Välkommen till nya First Hotel Ja i Karlskrona.
Hotell

Hotell Aston

Avstånd: 113 meter
Välkommen till Hotell Aston, ett genuint litet hotell med marin karaktär mitt i Örlogstaden Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.
Hotell

First Hotel Statt Karlskrona

Avstånd: 165 meter
First Hotel Statt i Karlskrona är ett av Sveriges finaste sekelskifteshotell och är idealiskt för konferenser, möten och evenemang. Hotellet ligger i hjärtat av Karlskrona med allt du behöver rätt runt hörnet.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Sön 26 feb 2017 18:00 - 00:00 @ Karlskrona Konserthusteater
OK

Karta


Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Blekinges och Karlskronas officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter