Konsert - Queenie Forever

Område: Karlskrona
Kategori: Konsert & Musik, Höjdpunkt
Datum: Fredag 24 mar 2017

Med hundratals konserter i hela Europa och delar av Asien sedan 2006 har Queenie fått entusiastiska fans över hela världen. År 2008 spelade Queenie som huvudband på världens största Queen – festival i Montreux, inbjuden av Freddie Mercurys ”personliga assistent” Peter Freestone själv.

Första stegen i karriären för detta fantastiska band var deltagande i upplagan av tv-serien ”I Got Talent” inför miljontals passionerade TV-tittare fick Queenie sitt fantastiska genombrott.

Queenie, genomför alla låtar på de ursprungliga instrumenten, ingen inspelad musik på trackmaskin, på exakt samma sätt som Queen gjorde. Kombinationen av original instrumentering, och Michael Kluch fantastiska röst gör varje show till en unik och imponerande levande upplevelse full av energi.

Autentiska kostymer och en massiv stage och ljud/ljusproduktion gör showen till en unik upplevelse.

En kväll fylld av megahits som Radio Gaga, I Want It All, Bohemian Rhapsody, We Will Rock You, We Are The Champions och många, många fler.

THE SHOW MUST GO ON

------------------------------------- ---

"BRILJANT TOLKNING AV QUEEN.

Att som band leva upp och kopiera queen, är inte enkelt och kräver en hel del. Det kräver för det första en sångare som har ett enormt röstomfång och som når så högt att många messosopraner skulle bli avundsjuka. Michael Kluch i Queenie, det band som bildades 2005 i Tjeckien, har en sådan röst och energi som krävs. Michael Kluchs röst och uppträdande, är det som gör bandet till utmärkta Queentolkare. Han backas upp av kompetenta musiker, där gitarristen Rudolf Neumann sticker ut.En kväll fylld av underbara låtar som får hela kroppen att brista ut i rörelse och tacksamhet."

- Hans Järeby Jönköpingsposten

>b>Tider
Insläppstid: kl 18:30
Spellängd: 2 x 40 min

Åldersgräns: 18 år
Är det ok för yngre i målsmans sällskap? Ja

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
24 Mar
Fredag 24 mar 2017 19:30 Karlskrona Konserthusteater

Länkar

Hotell

First Hotel JA

Avstånd: 87 meter
First Hotel Ja i Karlskrona är ett fyrstjärnigt hotell bekvämt placerat i centrala Karlskrona Hotellet ligger mitt i centrum med närhet till allt du behöver precis runt hörnet. Shopping, barer, bio, gym och restauranger. Välkommen till nya First Hotel Ja i Karlskrona.
Hotell

First Hotel Statt Karlskrona

Avstånd: 165 meter
First Hotel Statt i Karlskrona är ett av Sveriges finaste sekelskifteshotell och är idealiskt för konferenser, möten och evenemang. Hotellet ligger i hjärtat av Karlskrona med allt du behöver rätt runt hörnet.
Hotell

Hotell Aston

Avstånd: 113 meter
Välkommen till Hotell Aston, ett genuint litet hotell med marin karaktär mitt i Örlogstaden Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Fre 24 mar 2017 19:30 - 00:00 @ Karlskrona Konserthusteater
OK

Karta

Tågstation
  • Järnvägsstation,
Turistinformation
  • Turistbyrå,
Stad
  • Centrum / Stortorget,
Sevärdhet
  • Marinmuseum,
Färja
  • Stena Line Terminal,
Arena eller träffpunkt
  • ABB Arena Karlskrona,

Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Blekinges och Karlskronas officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter