Kursstart Kallbad & Mental träning

Område: Karlskrona
Arena/Plats: Långö Badplats
Kategori: Evenemang, Hälsa, Kurs, [...]
Datum: Torsdag 21 okt 2021

Välkommen till en kurs med kalla bad i fokus.
Kanske har du uppmärksammat att fler och fler börjat bada året om och blivit nyfiken men ännu inte provat. Eller har du provat och vill gärna bada mer. Hur som helst är du varmt (kallt) välkommen till denna kurs där du får möjlighet att boosta ditt välbefinnande med härliga kalla bad.

Ni kommer tillsammans att bada fyra tillfällen och sen badar du hur mycket eller lite du vill mellan träffarna. För bästa effekt badar du varje dag. Men det är helt upp till dig. Kroppen är en stor källa till lärdom och tillsammans upptäcker ni vad regelbundet kalla bad kan göra för dig.

Hur går det till?
Ni samlas på Långö badplats. Kom gärna ombytt med dina badkläder under. Ni startar sedan med lite info om kalla bad och sedan en stående meditation och andningsteknik som är till hjälp under badet. Ni kommer även väva in mental träning då motståndet till kalla bad ofta är mentala hinder.
Ni badar sedan tillsammans och efteråt dricker ni te som kursledaren tar med och pratar om upplevelsen av badet och vad kallbad kan göra för ditt välbefinnande.

"Jag som leder kursen heter Ida och är inne på mitt tredje år med kallbad. Jag älskar att inspirera och ser verkligen fram emot att bada tillsammans och förhoppningsvis få fler att upptäcka hur härligt det är med vinterbad."

Ta gärna med:
Badrock och handduk
Varma kläder som är lätta att ta på efteråt
Badskor om du vill
Något varmt att ställa dig på när du byter om till exempel en fårfäll

Pris: 495 kr
Swisha din betalning till 123 263 32 95

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
21 Okt
Torsdag 21 okt 2021 18:00 - 18:45 Långö Badplats

Länkar

Evenemangslänk
http://www.facebook.com/events/584428756259027
Bokningslänk
www.bokadirekt.se/places/duiharmoni--26606

I närheten av


Kundservice

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Blekinges och Karlskronas officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter
Build: 2021-10-14 09:12:32, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-5748.cbischannel-373.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails