Mordgåta - Mordnatt råder

Område: Karlskrona
Arena/Plats: Allhallen i Holmsjö
Kategori: Evenemang, Teater & Nöje, Jul
Datum: Lördag 5 dec 2020

Om du inte tidigare visste att det även i tomtarnas värld förekommer hemska intriger, svartsjuka, otrohet och falskt spel så kommer du att bli varse det efter att ha spelat denna humoristiskt galna mordgåta.

På den här julfesten är ni alla tomtar i tomtarnas mystiska värld. Både tomtar och tjänstefolk är inbjudna till Tomtefars stora julfest. Ikväll vill Tomtefar att alla ska vara sams och glömma alla intriger. Det är ju jul! Men tomtefars önskan går inte i uppfyllelse då kvällen slutar i ond bråd död. Men vem är mördaren?

Till denna mordgåta så serveras Allhallens julbord och avslutas med kaffe och dessert. Allhall kommer även att dela ut fina priser till Bäst slutledningsförmåga, Bäst klädsel och Bäst skådespelare

Till varje rollbeskrivning finns förslag på kläder och till den här julfesten kommer ni gäster klädda i tomteluvor, röda boas, röda handskar, långa klänningar och allt som hör till för äkta flärdfulla tomtar! Håll i hatten… eller luvan, för en oförglömlig julfest!

Pris: 279 kr.
Biljetter säljs online via Nortic.se, länken finner du längre ner.

Länkar

I närheten av


Kundservice

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Blekinges och Karlskronas officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter
Build: 2000-01-01 00:00:00, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-5748.cbischannel-373.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails