Karlskrona Vinfestival

Område: Karlskrona
Arena/Plats: Dockside Karlskrona
Kategori: Evenemang, Festivaler, Mat- & dryckeskultur, [...]
Datum: Fredag 25 sep 2020 - lördag 26 sep 2020

Vinfestival på Dockside. Kom och prova nya och gamla viner, prata med utställare och träffa producenter. En festival med doft och smak för alla vinintresserade!

Nytt datum för genomförande av Karlskrona Vinfestival 2020 - fredag den 25/9 samt lördag den 26/9 2020.

Alla köpta biljetter är fortfarande giltiga och gäller vid givet datum ovan. Om det sedan skulle visa sig att man får förhinder vid det nya datumet, så erbjuds det återbetalning.


Karlskrona Vinfestival har flertalet utställare och producenter, vin från alla världens hörn och vinvänlig mat. Idén är att alla, nyfikna nybörjare till erfarna vinprovare ska kunna hitta något intressant, smaka och uppleva viner, men också kunna träffa utställare och andra vinintresserade och prata vin.
Köket på Rost & vin håller öppet med en meny anpassad för festivalen och man kan snabbt och lätt beställa något att äta i baren.

Utställare kommer finnas på båda våningsplanen på Dockside. Nedre våningen kommer även ha ett antal bord att sitta vid. Baren hittar ni på nedre våningen och där finns både dryckespolletter, mat och annan dryck till beställning. Spottkoppar finns att tillgå både uppe och nere, samt vattenstationer att skölja glas och gom med.

Pris: 125 SEK
Åldersgräns: 18 år

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
25 Sep
Fredag 25 sep 2020 Dockside Karlskrona
26 Sep
Lördag 26 sep 2020 Dockside Karlskrona

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 730- 34 38 20
Arrangör e-post
[email protected]

Länkar

Hotell

Hotell Aston

Avstånd: 662 meter
Välkommen till Hotell Aston, ett genuint litet hotell med marin karaktär mitt i Örlogstaden Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.
Hotell

Hotell Conrad

Avstånd: 417 meter
Välkommen till Hotell Conrad, ett charmigt och familjärt hotell mitt i Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.
Hotell

Clarion Collection Hotel Carlscrona

Avstånd: 80 meter
Clarion Collection Hotel Carlscrona är ett fantastiskt hotell beläget intill havet och bara 5 minuter från järnvägsstationen. Du kommer verkligen inte att bli hungrig på hotellet med både gratis eftermiddagsfika och en kvällsmåltid som serveras varje dag.

I närheten av


Kundservice

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Blekinges och Karlskronas officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter
Build: 2020-05-26 16:55:36, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-5748.cbischannel-373.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails