Julkonsert - Doug Seegers

Område: Karlskrona
Arena/Plats: Jämjö Kyrka
Kategori: Evenemang, Höjdpunkt, Jul, [...]
Datum: Lördag 30 nov 2019

Nu är det dags igen! Doug Seegers är tillbaka för ännu en julturné, denna gång med namnet Country Christmas. Den 30 november besöker han Jämjö Kyrka.

Som tidigare år blir 2019 års turné en blandning av Dougs egna och starkt personliga sånger, givetvis ett knippe älskade julsånger och lite skön country-gospel. Det här är konserter som ger dig som åhörare en upplevelse fylld med värme, närhet och stor dos julkänsla. Och det med en artist som som med sin urtalang och sin varma personlighet byggt upp en helt unik realation med sina fans.

Lika viktig som musiken är för Doug, är det att förmedla ett budskap. Ett budskap om upprättelse, tro, hopp och kärlek. Julens egentliga budskap helt enkelt.

Detta är något som tar sig uttryck rent praktiskt i och med samarbetet med barnrättsorganisationen Erikshjälpen där Doug är stolt ambassadör. 2019 års julturné gör Doug till förmån för Erikshjälpens arbete i Rumänien, där man på plats hjälper romska barn och familjer.

Delar av biljettintäkterna kommer också gå till ”A Little Pantry That Could” i Nashville. Pantry betyder skafferi och det är vad dess ledare och Dougs nära vän och välgörare Stacy byggt upp för de allra mest utsatta i Nashville. Det var där mot en husvägg, tillsammans med Stacy, som Doug satt med sin gitarr när Jills Verandas tv-team kom på besök 2013.

Biljetter: Förköp 295 kr på Tickster.com, se länk nedan.
Vid dörren 320 kr med reservation för slutförsäljning.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
30 Nov
Lördag 30 nov 2019 18:00 Jämjö Kyrka

Länkar

Stuga

Sandhamn Marine Fiskarstuga

Avstånd: 10,7 km
Hyr en av våra fiskarstugor med brygga framför. Stugorna är avsedda för 2-4 personer och utrustade med trinett med spis, kylskåp och diskho samt dusch och toalett.
Hotell

Clarion Collection Hotel Carlscrona

Avstånd: 15,2 km
Clarion Collection Hotel Carlscrona är ett fantastiskt hotell beläget intill havet och bara 5 minuter från järnvägsstationen. Du kommer verkligen inte att bli hungrig på hotellet med både gratis eftermiddagsfika och en kvällsmåltid som serveras varje dag.
Hotell

Hotell Angöringen

Avstånd: 11,7 km
På bara några minuter tar du dig in till Karlskrona centrum och arena Rosenholm från detta prisvärda hotell med lugnt och avskilt läge.

I närheten av


Kundservice

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Blekinges och Karlskronas officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter
Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-5748.cbischannel-373 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails