Föreläsning - Frida Ramstedt föreläser om konsten att inreda

Område: Karlskrona
Kategori: Evenemang, Föredrag, Övriga
Datum: Torsdag 24 okt 2019

Se möjligheterna i ditt hem! Inredningsmagasinen och bloggarna är fyllda med bilder på snygga och spektakulära bostäder. Men hur inreder man sitt hem? Hur undviker man fallgroparna och hur skapar man ett hem att trivas i.

Inredningsbutiken The Home Company har bjudit hit Frida Ramstedt som under kvällen kommer avslöja hemliga knep och ge dig handfasta råd som du kan dra nytta av när du inreder ditt hem.

Frida Ramstedt är kvinnan bakom Trendenser.se, en av Nordens mest lästa bloggar om inredning och design, och boken “Handbok i inredning och styling”.

Start kl. 18:30 på Rydows Salonger, insläpp via gården kl. 18:00.

Pris: 395 kr, inkl. ett glas bubbel & litet tilltugg.
Köp biljetter hos The Home Company

Kom och inspireras, varmt välkomna!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
24 Okt
Torsdag 24 okt 2019 18:30 - 20:30 Rydows Bazar, Bistro och Salong

Kontaktinformation

Länkar

Hotell

Hotell Aston

Avstånd: 117 meter
Välkommen till Hotell Aston, ett genuint litet hotell med marin karaktär mitt i Örlogstaden Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.
Hotell

Scandic Karlskrona

Avstånd: 319 meter
Hotellet har ett centralt läge vid Fisktorget i Karlskrona centrum. Från hotellet har du nära till allt som världsarvsstaden har att erbjuda. Spännande aktiviteter, kulturella sevärdheter och annat kul för hela familjen ligger bara ett stenkast från hotellet.
Hotell

Hotell Siesta

Avstånd: 175 meter
Bo mitt i City, mysigt, prisvärt, familjärt. Upplev en god frukostbuffé med nybakta frallor från bageriet i huset. Havet ligger ett stenkast från hotellet, men shopping, mat & musik finns direkt utanför.

I närheten av


Kundservice

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Blekinges och Karlskronas officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter