Konsert - Moneybrother för Colombias barn

Område: Karlskrona
Arena/Plats: Sparresalen
Kategori: Evenemang, Konsert & Musik, Övriga
Datum: Lördag 19 okt 2019

Eldsjälarna Bodil Wrahme och Yamile Lindgren och deras projekt " Karlskrona för Colombias barn" har lyckats få hit Moneybrother alias Anders Wendin.

De brinner för Colombias barn i regnskogen och bygget av en skola i Karlskronas namn.Målet kan nu bli verklighet när man lockat hit Moneybrother för en konsert i mitten av oktober.
Biljetter finns att köpa på Karlskrona Turistbyrå eller Nortic.se
Pris:495 kr

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
19 Okt
Lördag 19 okt 2019 19:00 - 22:00 Sparresalen

Länkar

Hotell

Hotell Siesta

Avstånd: 598 meter
Bo mitt i City, mysigt, prisvärt, familjärt. Upplev en god frukostbuffé med nybakta frallor från bageriet i huset. Havet ligger ett stenkast från hotellet, men shopping, mat & musik finns direkt utanför.
Hotell

Hotell Aston

Avstånd: 691 meter
Välkommen till Hotell Aston, ett genuint litet hotell med marin karaktär mitt i Örlogstaden Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.
Hotell

Hotell Conrad

Avstånd: 805 meter
Välkommen till Hotell Conrad, ett charmigt och familjärt hotell mitt i Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.

I närheten av


Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Blekinges och Karlskronas officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter