Marinens musikkår - En kväll med Peter Asplund

Område: Karlskrona
Kategori: Evenemang, Konsert & Musik, Övriga
Datum: Torsdag 3 okt 2019

Peter Asplund är en av Sveriges främsta trumpetare. Eller varför inte säga som det är? Han är en av Europas eller till och med en av världens främsta trumpetare! Varför dra en gräns när man inte behöver – i jazzens värld finns inga nationsgränser!

”A -fantastic musician who always plays straight from the heart” har någon skrivit någonstans. Och det är bara att instämma. Genom åren har han utvecklat sitt dynamiska och energiladdade, lätt vemodiga och melodiska trumpetspel tills han kan säga vad han vill, när han vill.

När Peter gjorde debut som jazzsångare överraskade han jazzvärlden och seglade snabbt upp som en av Sveriges främsta jazzsångare i Frank Sinatras och Mel Tormés swingmättade fotspår.

Mats Hålling - Dirigent
Peter Asplund - Trumpet och Sång

Biljetter via turistbyrån i Karlskrona 0455-30 34 90 samt www.marinensmusikkar.se.

Överblivna biljetter finns att köpa från 18.00 i Konserthusteaterns foajé.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
3 Okt
Torsdag 3 okt 2019 19:00 - 21:00 Karlskrona Konserthusteater

Länkar

Hotell

Hotell Siesta

Avstånd: 156 meter
Bo mitt i City, mysigt, prisvärt, familjärt. Upplev en god frukostbuffé med nybakta frallor från bageriet i huset. Havet ligger ett stenkast från hotellet, men shopping, mat & musik finns direkt utanför.
Hotell

Hotell Conrad

Avstånd: 360 meter
Välkommen till Hotell Conrad, ett charmigt och familjärt hotell mitt i Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.
Hotell

Hotell Aston

Avstånd: 113 meter
Välkommen till Hotell Aston, ett genuint litet hotell med marin karaktär mitt i Örlogstaden Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.

I närheten av


Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Blekinges och Karlskronas officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter