Vasaskjulskonsert - Marinens musikkår

Område: Karlskrona
Kategori: Konsert & Musik, Evenemang, Höjdpunkt
Datum: Torsdag 29 aug 2019 - fredag 30 aug 2019

Traditionsenlig konsert inne i Vasaskjulet på Lindholmen där marinens musikkår ljuder upp lokalen på ett magiskt sätt!

Få länder i världen är orörda utav kraften av en flod. Även i de torraste regionerna kan man hitta spår av flodlöpningar. Floder som med större eller mindre hastighet rinner från högre till lägre höjd och vanligen mynnar ut i havet eller i en större insjö spelar stor roll för allt levande, då de ingår som en viktig del i naturens kretslopp. Floder kan vara källor för bevattning, utgöra transportleder och skapa kraften i elproduktion. En del floder betraktas också av vissa folkgrupper som heliga.

På årets konserter i Vasaskjul använder vi världens floder som tema. Tonsättarna till musiken som framförs har haft floden, dess omgivning och rörelse som utgångspunkt vid komponerandet. Nilen, Themsen, Mississippi och Moldau är bara några av de floder vi förflyttar oss längs med under kvällen. Vi får också vara med om ett uruppförande av Jerker Johansson. Välkomna till “Rivers around the World”.

Biljetter kommer enbart att säljas på Karlskrona turistbyrå.
Alla som ska gå på konserten behöver uppge personnummer eller ett giltigt passnummer om personen ej är svensk medborgare. Detta görs i samband med köpet av biljetter till konserten på Karlskrona turistbyrå.

Vid konserttillfället krävs det även att giltigt legitimation medtags.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
29 Aug
Torsdag 29 aug 2019 19:00 Gamla varvet - Lindholmen
30 Aug
Fredag 30 aug 2019 19:00 Gamla varvet - Lindholmen

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 455 – 858 30
E-post
[email protected]

Länkar

Hotell

Hotell Aston

Avstånd: 1,2 km
Välkommen till Hotell Aston, ett genuint litet hotell med marin karaktär mitt i Örlogstaden Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.
Hotell

Scandic Karlskrona

Avstånd: 1,2 km
Hotellet har ett centralt läge vid Fisktorget i Karlskrona centrum. Från hotellet har du nära till allt som världsarvsstaden har att erbjuda. Spännande aktiviteter, kulturella sevärdheter och annat kul för hela familjen ligger bara ett stenkast från hotellet.
Hotell

Hotell Siesta

Avstånd: 935 meter
Bo mitt i City, mysigt, prisvärt, familjärt. Upplev en god frukostbuffé med nybakta frallor från bageriet i huset. Havet ligger ett stenkast från hotellet, men shopping, mat & musik finns direkt utanför.

I närheten av


Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Blekinges och Karlskronas officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter