Woodstock 50 år!

Område: Karlskrona
Kategori: Evenemang, Höjdpunkt, Konsert & Musik
Datum: Fredag 22 nov 2019

Konserten är en hyllning till Woodstock, till musiken som framfördes och till känslan och stämningen som denna festival framkallade, och som fortfarande lever kvar, även om vi måste påminnas om den lite då och då.

Det är åtta svenska artister, som alla har sin egen relation till Woodstock och allt det som Woodstock har betytt. Det kommer att bli låtar från Woodstock, där var och en av artisterna framför sina favoritlåtar, men på sitt eget sätt. En del av dem tillsammans.

Låtar som numera är klassiska och har inspirerat en hel värld.

Det kommer att bli en del anekdoter och kuriosa från festivalen, men vi gör inte anspråk på att berätta The Story of Woodstock.

Däremot vill vi påminna om känslan, energin, stämningen och den odödliga musik som skapades i det absoluta slutet av 60-talet.

Artisterna:
MIKAEL RICKFORS, DAN HYLANDER
PY BÄCKMAN, LAGAYLIA FRAZIER
MATS RONANDER, CLAES YNGSTRÖM
CONNY BLOOM, JANNE ÅSTRÖM
samt med åtta musiker under ledning av Hansa Berg

Produktion: Ett samarbete mellan Sangré Event, PJP och Julius Production AB.

Biljetter säljes endast online, Julius biljettservice, se länk nedan.

Föreställningen varar 2 timmar och 45 min (paus 25 min)

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
22 Nov
Fredag 22 nov 2019 19:30 - 22:00 Karlskrona Konserthusteater

Kontaktinformation

Telefonnummer (Bokning)
+46 775-700 400

Länkar

Hotell

Hotell Conrad

Avstånd: 360 meter
Välkommen till Hotell Conrad, ett charmigt och familjärt hotell mitt i Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.
Hotell

Hotell Siesta

Avstånd: 156 meter
Bo mitt i City, mysigt, prisvärt, familjärt. Upplev en god frukostbuffé med nybakta frallor från bageriet i huset. Havet ligger ett stenkast från hotellet, men shopping, mat & musik finns direkt utanför.
Hotell

Hotell Aston

Avstånd: 113 meter
Välkommen till Hotell Aston, ett genuint litet hotell med marin karaktär mitt i Örlogstaden Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.

I närheten av


Kundservice

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Blekinges och Karlskronas officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter
Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-5748.cbischannel-373 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails